Bedenk jij de campagnenaam voor een ‘Samen Gezond Zoetermeer’?

Heb jij een korte en krachtige naam bedacht voor alle activiteiten die vallen onder een ‘Samen Gezond Zoetermeer’? Wie weet is de door jou verzonnen naam straks te zien op billboards in onze stad en in kranten. Als klap op de vuurpijl mag de inzender van de winnende naam kiezen uit één van de onderstaande prijzen. Je kunt jouw ‘winnende’ naam doorgeven tot en met 25 januari! De winnaar wordt eind januari bekend gemaakt via onze socials.

Verwenarrangement

Centre du Lac

voor 2 personen
t.w.v. 200 euro

Arrangement

Adventure Valley

voor 2 personen
t.w.v. 200 euro

Dinerbon

in Zoetermeer

voor 2 personen
t.w.v. 200 euro

Iedereen wil gezond zijn, maar wat betekent dat? Het gaat verder dan niet ziek zijn. Gezond zijn is je goed voelen en volop kunnen deelnemen aan het leven. Met deze grootschalige campagne slaan zorg- en welzijnsaanbieders en de gemeente de handen ineen om samen met jou te ontdekken wat jouw leven en dat van je dierbaren betekenisvol maakt. Wat heb je nodig om de regie te nemen over je eigen leven? Samen streven we naar een Gezond Zoetermeer, waar elke inwoner zich optimaal voelt.

Voor elke trotse inwoner die wil bijdragen aan een een vitaal en gezond Zoetermeer! Of je nu jong of oud bent, actief deelneemt aan het lokale leven of gewoon gepassioneerd bent over gezondheid – deze prijsvraag is voor jou!
Omdat jouw creativiteit de sleutel is tot het vormgeven van de toekomst van een Samen Gezond Zoetermeer. We willen een naam creëren die de energie en diversiteit van onze gemeenschap weerspiegelt, en die een bron van inspiratie wordt voor alles wat met gezondheid te maken heeft.

Laat je verbeelding de vrije loop en bedenk een naam die bruisend, verbindend en representatief is voor onze gezamenlijke inspanningen voor een gezonder Zoetermeer. Of je nu speelt met woorden, een pakkende afkorting hebt, of een inspirerende zin bedenkt – elke creatieve inzending is welkom!


Deel je creativiteit en win door het formulier op deze pagina in te vullen. Verspreid je ideeën via je eigen kanalen met #Zoetermeer2025 #GemeenteZoetermeer #SamenGezondZoetermeer

We willen alle hoeken van Zoetermeer bereiken, dus het zou geweldig zijn als je jouw vrienden, buren en medebewoners ook op de hoogte stelt en zij hun ideeën delen!

Doe mee, creëer geschiedenis en laat je naam schitteren als hét symbool van Samen Gezond Zoetermeer!