Informatieve afbeelding met de tekst 'Wat te doen in Zoetermeer: eten en ontmoeten;, op de achtergrond een kaart en icoontjes over etenDe Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid heeft de handen ineengeslagen met diverse bestaande en nieuwe initiatieven om de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan. Eten en ontmoeten is één van de themagroepen binnen deze community en zij hebben een sociale kaart ontwikkeld met alle plekken in Zoetermeer waar men voor een betaalbare prijs samen kan eten en nieuwe mensen kan ontmoeten. Iedereen is welkom!

De sociale kaart bevat diverse plekken waar je heerlijke maaltijden vindt voor een betaalbare prijs.  Dus, als je op zoek bent naar een gezellige uitje en nieuwe mensen wilt ontmoeten, kijk dan eens op de sociale kaart van de Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid en schuif aan bij één van de vele sociale eetinitiatieven in de stad. Want samen eten is niet alleen gezellig, het kan ook helpen om eenzaamheid tegen te gaan.

Een gezonde regio in Zoetermeer, dat doen we samen

Eenzaamheid is een groeiend maatschappelijk probleem dat steeds meer mensen treft. Zo zijn er verschillende initiatieven ontstaan om eenzaamheid tegen de te gaan binnen Zoetermeer. Een gezonde regio in Zoetermeer doen we samen namelijk. Deze kaart is tot stand gekomen door het samenwerkingsverband Eten en Ontmoeten, een initiatief van de gemeente Zoetermeer.

Bekijk de Sociale Kaart: Ontmoeten en eten in Zoetermeer hier.