Goede voornemens aan het begin van een nieuw jaar. Bijna iedereen heeft ze, maar hoe houd je vol? Voor echte, langdurige veranderingen zijn aanpassingen aan je leefstijl nodig. Hoe je dat doet, vertellen we je tijdens de informatieavond HagaLeefstijl 2024 op maandag 29 januari 2024. Hier hoor je onder andere hoe je werk maakt van een betere gezondheid en meer lichamelijke en mentale weerbaarheid.

Voorkomen beter dan genezen
In Nederland beweegt 53% van de bevolking te weinig. En de helft van de volwassenen heeft overgewicht. Goed eten en voldoende sporten is heel belangrijk om een gezonde leefstijl te krijgen. Maar er is veel meer wat je kunt doen. Voldoende slaap, weinig stress en een fijne leefomgeving zijn misschien wel net zo belangrijk. Net als zingeving en een goede sociale omgeving.

Aan de slag
Tijdens de informatiebijeenkomst HagaLeefstijl 2024 delen specialisten handige tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met je leefstijl. Luister ook naar het verhaal van een ervaringsdeskundige die het roer omgooide en haar leefstijl verbeterde. Zo maak je in 2024 écht werk van je voornemens.

De avond is voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. Ook voor zorgverleners dus. Zij krijgen handvatten hoe ze patiënten kunnen helpen een betere leefstijl te ontwikkelen.

Praktische informatie
• Wat? Informatiebijeenkomst HagaLeefstijl 2024
• Wanneer? Maandag 29 januari, 19.00 – 21.00 uur
• Waar? HagaZiekenhuis Zoetermeer, Toneellaan 1

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst